Razvoj – Elektronika

RAZVOJ IZDELKA I Elektronika I

Elektronika

Nudimo razvoj elektronike od idejne zasnove naročnika pa do končnega izdelka in izdelave tehnične dokumentacije zanj. Ravzoj elektronike se izvede preko risanja sheme, izbire komponent, konstruiranja vezja, izdelave prototipa vezja, test delovanja vezja, priprava tehnične dokumentacije in priprava dokumentacije za proizvodnjo.

Tehnologija

Za izris elektronike uporabljamo Autodesk EAGLE programsko opremo, ki omogoča izris električne sheme, tiskanega vezja in tudi 3D modela vezja. Programska oprema nam omogoča hitro in kvalitetno dizajniranje elektronskih vezij, prav tako pa v kombinaciji z 3D modelirniki možnost za vzporedni razvoj mehanskih komponent.

Oprema

Imamo opremljeno delavnico za prototipno TH, SMT in lotanje v reflow peči, laboratijsko opremo za diagnostiko in debug delovanja elektronike in opremo za programiranje čipov. Imamo tudi ustaljen način naročanja izdelave vezij in dobave komponent.

Izkušnje

V preteklosti smo uspešno razvili že več kot 50 večjih in manjših projektov. Več kot 10 let izkušenj z močnostnimi sistemi in več kot 5 let izkušenj s konstruiranjem in razvojem vezij.

VSI PROJEKTI