RAZVOJ IZDELKA I Mehanika I

Mehanika

S strokovno izobrazbo in 15 letnimi izkušnjami dela v CAD-CAM programih nudimo kvalitne rešitve razvoja mehanskih sistemov, konstrukcij strojev in naprav, preračunov trdnosti in stabilnosti, aerodinamičnih preračunov, izris 2D in 3D načrtov, pripravo tehnične dokumentacije, izdelavo prototipov in organizacijo serijske proizvodnje.

Uporaba modernih materialov

Za potrebe visoke tehnologije v letalstvu, brezpilotni tehniki, sistemih z visokimi obremenitvami in tekmovalno opremo se že 10 let ukvarjamo z uporabo in izdelavo komponent iz modernih materialov kot so ogljikova/karbonska vlakna, kevlar, titan in letalski aluminij.

Oprema

Za razvojne namene uporabljamo CNC frezalni stroj, vertikalni vrtalni stroj, profesionalni 3D tiskalnik in ostalo delavniško orodje. Za risanje in preračune pa Autodesk programe za 2D in 3D modeliranje, pripravo tehnične dokumentacije in analizo.

Razvoj naprednih sistemov

V preteklosti smo se ukvarjali z razvojem številnih naprednih sistemov kot so gimbal stabilizacijski sistemi, brezpilotni zrakoplovi, multikopterji, aerodinamski sistemi, PID krmilniki.

VSI PROJEKTI

CNC Milling machine
Measurement logging device
Staysafe drone safety device